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EVENING MENU


Appetizers



Smoked trout fillet with lingonberry horseradish, baguette and butter

€8.00



Swabian tapas variation - Maultasche, sausage salad, cheese spaetzle, cracklings

"Frank`s Original Yummyle"

€6.00



Greaves with pickled gherkin and bread

"Frank`s Original Yummyle"

€6.00



Feine Salate...



Large colourful salad plate with fried Swabian ravioli

€15.00



Large colorful salad plate with breaded schnitzel strips

€15.00



Kleiner gemischter Salat

€5.00



Für den kleinen Hunger...



Hausgemachte Spinatknödel auf Tomatensoße darüber frischer Parmesan

€15.00



Cheese spaetzle with bacon and onions and a small salad

€14.00



Swiss sausage salad with ham sausage and Emmental cheese richly garnished with bread

€12.00



Hausgemachter Wurstsalat mit frischem Brot

€10.00



Main courses (also as a small portion with a 3.00 Euro discount)

Alle Gerichte auch als kleinere Portion erhältlich - Euro 3,00 Abzug



Sliced chicken breast with fresh mushrooms in cream sauce served with butter spaetzle

Wine recommendation: Zweigelt 0.2l € 8.00

€19.00



"Our classic" - Swabian onion roast with buttered onions, gravy and fried potatoes

"Frank`s Original Yummyle"

€16.00



Roast beef with bacon, onion, mushrooms, fresh herbs in a colourful pepper sauce and served with butter spaetzle

"Frank`s Original Yummyle"

€16.00



Franks hausgemachte Maultaschen geschmälzt mit Kartoffelsalat

€16.00



Unser beliebtes Cordon Bleu...



Frank`s Cordon Bleu gefüllt mit Schwarzwälder Schinken und Emmentaler in Butter gebraten, dazu Bratkartoffeln

€19.00



Unsere Klassiker...



Schwäbischer Zwiebelrostbraten auf Sauerkraut und Bratkartoffeln

€25.00



Rump steak with homemade herb butter and large colorful salad

€25.00



Zwei Schweinerückensteaks in Pilzrahmsoße dazu Butterspätzle

€18.00



dessert



Ausgesuchte hausgemachte Mini-Dessertvariationen

€5.00


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