Menu

EVENING MENU
Appetizers
Smoked trout fillet with lingonberry horseradish, baguette and butter
€8.00
Swabian tapas variation - Maultasche, sausage salad, cheese spaetzle, cracklings
"Frank`s Original Yummyle"
€6.00
Greaves with pickled gherkin and bread
"Frank`s Original Yummyle"
€6.00
Feine Salate...
Large colourful salad plate with fried Swabian ravioli
€15.00
Large colorful salad plate with breaded schnitzel strips
€15.00
Kleiner gemischter Salat
€5.00
Für den kleinen Hunger...
Hausgemachte Spinatknödel auf Tomatensoße darüber frischer Parmesan
€15.00
Cheese spaetzle with bacon and onions and a small salad
€14.00
Swiss sausage salad with ham sausage and Emmental cheese richly garnished with bread
€12.00
Hausgemachter Wurstsalat mit frischem Brot
€10.00
Main courses (also as a small portion with a 3.00 Euro discount)
Alle Gerichte auch als kleinere Portion erhältlich - Euro 3,00 Abzug
Sliced chicken breast with fresh mushrooms in cream sauce served with butter spaetzle
Wine recommendation: Zweigelt 0.2l € 8.00
€19.00
"Our classic" - Swabian onion roast with buttered onions, gravy and fried potatoes
"Frank`s Original Yummyle"
€16.00
Roast beef with bacon, onion, mushrooms, fresh herbs in a colourful pepper sauce and served with butter spaetzle
"Frank`s Original Yummyle"
€16.00
Franks hausgemachte Maultaschen geschmälzt mit Kartoffelsalat
€16.00
Unser beliebtes Cordon Bleu...
Frank`s Cordon Bleu gefüllt mit Schwarzwälder Schinken und Emmentaler in Butter gebraten, dazu Bratkartoffeln
€19.00
Unsere Klassiker...
Schwäbischer Zwiebelrostbraten auf Sauerkraut und Bratkartoffeln
€25.00
Rump steak with homemade herb butter and large colorful salad
€25.00
Zwei Schweinerückensteaks in Pilzrahmsoße dazu Butterspätzle
€18.00
dessert
Ausgesuchte hausgemachte Mini-Dessertvariationen
€5.00